OpenAI Revolutionerar med Chat GPT Store: En Ny Era för AI-drivna Chatbots

Lanseringen av OpenAI GPT Store

OpenAI har officiellt lanserat GPT Store, vilket markerar en ny era i AI-teknikens utveckling. Efter en längre fördröjning har denna innovativa plattform öppnat upp för omfattande användning av ChatGPT, vilket utvidgar OpenAIs ekosystem bortom vad företaget bygger för sina kunder.

Över 3 Miljoner Skapade GPTs

Sedan OpenAI meddelade sitt GPT Builder-program i november, har över 3 miljoner GPTs skapats av användarna. GPT Store kommer att framhäva användbara GPTs varje vecka, vilket ytterligare ökar möjligheterna för användare att utforska AI-drivna applikationer.

ChatGPT Team: Specialanpassning för Mindre Grupper

OpenAI introducerar ChatGPT Team, en betalversion av ChatGPT anpassad för team på upp till 150 personer. ChatGPT Team, som också erbjuder tillgång till GPT-4 och DALL-E 3, möjliggör kontroll över data och garanterar att konversationer inte används för att träna modeller.

Volkswagen Integrerar Chat GPT i Bilar

I en spännande utveckling inom bilindustrin har Volkswagen meddelat att de kommer att integrera Chat GPT i sina bilar. Detta steg mot mer interaktiv och intelligent teknologi i fordon utlovar en förbättrad användarupplevelse.

Ett Nytt Inkomstprogram för GPT Skapare

OpenAI meddelar att de kommer att starta ett inkomstprogram för GPT-skapare under första kvartalet. Detta program kommer att belöna utvecklare baserat på användarengagemang med deras chatbots.

Nya Översynsprocesser för GPT Store

För att säkerställa att anpassade GPTs uppfyller OpenAIs riktlinjer, har ett nytt granskningsförfarande etablerats. Detta system inkluderar både mänsklig och automatiserad granskning för att säkerställa efterlevnad av användningspolicyer.

Framtiden för GPT Store

GPT Store öppnar upp för en ny värld av möjligheter inom generativ AI-appskapande. Med enkelheten att skapa och dela GPTs kan detta bli en game-changer för många branscher, från teknik till bilindustrin.

PCtorget kommer att fortsätta att följa utvecklingen kring OpenAI GPT Store och ge våra läsare de senaste uppdateringarna och insikterna kring denna spännande utveckling inom AI-världen.