Hos Pc Torget hittar du produkttester, guider och nyheter

Alla artiklar

Optimering och Underhåll av PC

pctorgetdec 6, 20236 min läsning
Bilden innehåller element som rengöring av en dator med tryckluft, en mjukvaruuppdateringsprocess och en person som uppdaterar datordrivrutiner, allt presenterat på ett överskådligt och professionellt sätt.

I en värld där teknologi är en integrerad del av våra liv, är det viktigt…

Jobba hemifrån, tips till effektivt arbete via PC

pctorgetdec 6, 20234 min läsning
Den illustrerar en hemmakontorsmiljö med en modern datoruppsättning, ergonomisk stol och ett höj- och sänkbart skrivbord, samt andra element som bidrar till en professionell men inbjudande arbetsmiljö.

Arbetet hemifrån har blivit en ny norm för många, och att ha en effektiv arbetsmiljö…

Allt om Molntjänster för PC

pctorgetdec 6, 20234 min läsning
Här är en bild som illustrerar konceptet med molntjänster för PC. Den representerar en modern datoruppsättning med symboler för molnberäkning,

Molntjänster har revolutionerat hur vi använder våra datorer, från lagring av data till körning av…

Köpa begagnad Pc – för och nackdelar

pctorgetdec 6, 20233 min läsning
Här är en bild som illustrerar konceptet med att köpa och använda begagnade datorer. Den visar en variation av begagnade datorer och laptops, vilket ger en visuell representation av möjligheterna och fördelarna med att köpa begagnad elektronik.

En begagnad Pc erbjuder en rad fördelar, från kostnadseffektivitet till miljövänlighet. Men det finns specifika…

Sverige Tillsätter AI-Kommission för att Stärka Konkurrenskraft

pctorgetdec 10, 20232 min läsning
Här är en uppdaterad bild som visuellt representerar den svenska regeringens initiativ att inrätta en AI-kommission. Bilden framhäver moderna och futuristiska element som är karakteristiska för avancerad AI-teknologi och skapar en progressiv och innovativ atmosfär. Den är designad för att förmedla Sveriges engagemang i ledningen av AI-utveckling och dess inverkan på landets globala position inom teknik och innovation.

Den svenska regeringen har tagit ett viktigt steg för att främja användningen och utvecklingen av…

AMD vs Intel processor till PC: Jämförelse 2024

pctorgetdec 29, 20233 min läsning
Illustrationen visar två framtidsteknologiska processorer, en märkt med AMD och den andra med Intel, bredvid varandra för jämförelse. AMD-processorn framträder med en röd och svart färgsättning, medan Intel-processorn är i blått och silver. Båda processorer är placerade mot en neutral, tekniktematisk bakgrund som subtilt betonar deras avancerade teknologi och sofistikering. Bilden har en högteknologisk och modern känsla, där processorna framställs som höjdpunkten inom datorteknologi, med fokus på precision och innovation.

I teknikvärlden är rivaliteten mellan AMD vs Intel nästan lika legendarisk som själva varumärkena. Dessa…